Banner afbeelding

Boekenfeest voor Hoera-kinderen

Ook in dit nieuwe jaar konden kinderen bij Hoera… Noordenveld heeft er nieuwe lezers bij! met boekenbonnen boeken uitzoeken op de boekenmarkt. Zo is er ook in 2024 op elk moment van de dag een boek in huis om in te duiken en hun leeskilometers mee te maken.

Vijftien kinderen kwamen met hun leesjuf van Hoera, zelfstandig of met hun ouders naar Ceintuurbaan Noord 122. De kinderen werden geholpen bij hun keuze. Er gingen atlassen, boeken over dieren, 3D-boeken , spannende boeken, boeken over paardenmeisjes of voetballen en strips mee in de tas. Na het kiezen mochten de kinderen een van hun boeken laten zien.

Tussendoor werd een boekenestafette gedaan en werd het spannende spel met de Boekenbal gespeeld. De kinderen wisten samen heel veel informatie over het boek te noemen en er werden voorspellingen gedaan over de afloop van het verhaal.
In een voetbalboek gingen twee kinderen Lionel Messi benaderen om te achterhalen wat je moet doen om een topvoetballer te worden. De leukste voorspelling? Het gaat de kinderen lukken en Lionel Messi biedt aan om hun team te coachen.

Als de kinderen hun boek uit hebben luisteren we de voorspellingen nog even terug! 

Hoera! We hebben er lezers bij!
Gemeente Noordenveld